Valencia

 • Valencia VRS-20 kalafonijum

  Valencia VRS-20 kalafonijum

  Valencia VRS-20 kolofonijum za violinu standardnog kvaliteta. Namenjeno gudalima sa tamnijom dlakom. Dolazi u plastiÄŤnoj kutiji sa krpom.

  300,00 din.
 • Valencia VC-204 klasična gitara

  Valencia VC-204 klasična gitara

  Valencia VC-204 je školska, početnička klasična gitara proizvedena u Valencia fabrici u Indoneziji. Poseduje prenju ploču od smreke, zadnju ploču i stranice od nato drveta, i vrat od jabona sa ebonizovanim mahagoni fretbordom. Izuzetan instrument za ovaj cenovni rang. Predviđena za početnike i osnovnu muzičku školu.

  9.500,00 din.
 • Valencia VC-204 TRB klasična gitara

  Valencia VC-204 TRB klasična gitara

  Valencia VC-204 TRB je školska, početnička klasična gitara proizvedena u Valencia fabrici u Indoneziji. Poseduje prenju ploču od smreke, zadnju ploču i stranice od nato drveta, i vrat od jabona sa ebonizovanim mahagoni fretbordom. Izuzetan instrument za ovaj cenovni rang. Predviđena za početnike i osnovnu muzičku školu.

  9.500,00 din.
 • Valencia CG-150K 3/4 klasična gitara paket

  Valencia CG-150K 3/4 klasična gitara paket

  Prelepa školska 3/4 gitara u španskom stilu, koji se obično može naći u rangu duplo skupljih gitara. Najlonske žice, zaštitna torba za transport i DVD sa instrukcijama.

 • Valencia CG-150K klasična gitara paket

  Valencia CG-150K klasična gitara paket

  Sve što Vam je potrebno u "starter" gitarskom paketu: prelepa gitara u španskom stilu koja se obično može naći u rangu duplo skupljih gitara, najlonske žice, zaštitna torba za transport i DVD sa instrukcijama.

 • Valencia CG-160 3/4 klasična gitara

  Valencia CG-160 3/4 klasična gitara

  Početnička gitara u veličini 3/4. Idealan instrument za školsku decu sa najlonskim žicama. Preporuka svih nastavnika iz muzičkih škola.

 • Valencia CG-160 NA klasična gitara

  Valencia CG-160 NA klasična gitara

  Klasična gitara sa najlonskim žicama. Odličan početnički instrument kako za samostalno tako i za školsko učenje. Jedna od najpopularnijih klasičnih gitara!

 • Valencia CG-1K 3/4 NA klasična gitara paket

  Valencia CG-1K 3/4 NA klasična gitara paket

  Valencia klasični paket sadrži klasičnu gitaru 3/4 natural, torbu, štim duvaljku, klupicu za nogu, motalicu za žice i DVD.

 • Valencia CG1K-BK gitarski paket

  Valencia CG1K-BK gitarski paket

  Valencia CG1K klasična gitara koja dolazi u paketu. Paket sadrži gitaru, torbu, klupicu za nogu, štimer, motalicu za žice i dvd škola gitare.

 • Valencia CG1K-NA gitarski paket

  Valencia CG1K-NA gitarski paket

  Valencia CG1K-NA klasična gitara za početnike.Idealan gitarski paket. Paket sadrži gitaru, torbu, klupicu za nogu, štimer, motalicu za žice i dvd škola gitare. Jednom recju sve što je potrebno za uspešan početak sviranja klasične gitare .

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com