VGS 1 - 10 od 12

 • VGS RCB-100 bas paket

  VGS RCB-100 bas paket

  VGS RCB-100 je komplet koji obuhvara jednu bas gitaru, pojačalo, futrolu za bas gitaru, kabl, štimer, kaiš i nekoliko trzalica. Sve što je potrebno da početnik upozna instrument i neophodan prateći pribor kao i da savlada prve korake tehnike sviranja. Bas gitara je Precision konfiguracije, pojačalo je jačine 15W što je sasvim dovoljno za upoznavanje i rukovanje u kućnim ili školskim uslovima.

  23.367,00 din.
 • VGS IT-20 štimer

  VGS IT-20 štimer

  VGS IT-20 je elektronski štimer za električnu gitaru, bas gitaru ili akustičnu gitaru. Ima 6,3 mm ulaz za kabl i integrisani mikrofon. Svaku žicu osvetljava LED dioda kao i položaj u toku štimovanja. Napaja se pomoću dve AAA baterije od 1,5 V.

  790,00 din.
 • VGS D-10 BLK akustična gitara

  VGS D-10 BLK akustična gitara

  VGS D10 je akustična gitara dreadnought oblika. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča o katalpe. Odličan izbor za početnike, neobavezne svirače kao i povratnike. Gitara ima lep i pun ton, kakav se očekuje od dreadnought instrumenta. Finiš gitare je u visokom sjaju.

 • VGS D-10 NAT akustična gitara

  VGS D-10 NAT akustična gitara

  VGS D10 je akustična gitara dreadnought oblika. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča o katalpe. Odličan izbor za početnike, neobavezne svirače kao i povratnike. Gitara ima lep i pun ton, kakav se očekuje od dreadnought instrumenta. Finiš gitare je u visokom sjaju.

 • VGS ozvučeni akustični gitarski paket

  VGS ozvučeni akustični gitarski paket

  Gewa VGS D-1 ozvučena akustična gitara dolazi u paketu sa torbom, kaišem i trzalicama. Gitara je dreadnought oblika i odlična je za početnike ili hobiste svirače.Gitara je napravljena od smreke za prednju ploču, stranice i zadnja ploča su od basswood-a.Gitara poseduje piezo ozvuku sa 4-pojasnim ekvilajzerom i integrisanim štimerom.

 • VGS D-10CE BLK ozvučena akustična gitara

  VGS D-10CE BLK ozvučena akustična gitara

  VGS D10-CE BLK je ozvučena akustična gitara dreadnought cutaway oblika. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča o katalpe. Piezo ozvuka sadrži integrisani štimer i četvoropojasni ekvilajzer. Finiš gitare je u visokom sjaju. Odličan instrument za klubske nastupe ili kućne

  17.500,00 din.
 • Gewa VGS V-1 akustični gitarski paket (Natural)

  Gewa VGS V-1 akustični gitarski paket (Natural)

  Gewa VGS V-1 akustična gitara dolazi u paketu sa torbom,digitalnim štimerom. Gitara je dreadnought oblika i odlična je za početnike ili hobiste svirače.Gitara je napravljena od punog drveta smreke za prednju ploču, stranice i zadnja ploča su od mahagonija.Finiš je natural saten.Uz gitaru se dobija postavljena torba kao i štimer sa ugrađenim mikrofonom.

  23.300,00 din.
 • VGS Eruption električna gitara

  VGS Eruption električna gitara

  VGS Eruption je gitara u Les Paul stilu modernog izgleda i tona. Vrat je od javora, fretboard od ružinog a telo od nato drveta. Dve volume kontrole, jedna za ton, tropoložajni selektor Southdrive HBC-10 hambaker magneta. Vrat je modernog profila i brz sa 22 jumbo praga, hardver je u platinum finišu. Gitara za svaku preporuku.

  56.100,00 din.
 • VGS Road Cruiser VPJ-100 Select bas gitara

  VGS Road Cruiser VPJ-100 Select bas gitara

  VGS Road Cruiser Select je bas hibridne Prec/JazzBass postavke. Telo od nato drveta, vrat od javora, master jačina, master ton i potenciometar za balans između dva magneta. Odlična završna obrada i odličan ton.

  48.675,00 41.372,00 din.
 • VGS Screech PRO BHM električna gitara

  VGS Screech PRO BHM električna gitara

  VGS Screech je ozbiljan alat za moderne gitariste. Telo od basswood-a, vrat od javora, fingerboard od abonosa, EMG 81 i 89 magneti, master volume i master tone, Floyd Rose licencirani tremolo, crni hardware. Instrument po neverovatnoj ceni sa obzirom na nivo opreme koju nosi. Svaka preporuka!!!

  42.350,00 39.385,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com