Ovation 1 - 10 od 79

 • Applause by Ovation Balladeer AB24A-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24A-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24A-4 akustična gitara nudi sve bitne karakteristike već slavnog Ovation Balladeer-a u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24A-5 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  28.892,00 din.
 • Applause by Ovation Balladeer AB24-5 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24-5 akustična gitara

  Applause Balladeer AB24-5 serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-5 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  39.432,00 din.
 • Applause by Ovation Balladeer AB24II-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24II-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24II-4 je ozvučena akustična gitara sa CE304T ozvukom koja poseduje tropojasni ekvilajzer i štimer. Telo je srednje dubine sa topom od smreke u natural finišu. Izuzetno udobna gitara i definitivno best buy za ovaj cenovni rang.

  41.664,00 din.
 • Applause by Ovation Elite AE44-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Elite AE44-4 akustična gitara

  Applause Elite AE44 akustično električna gitara ima sve osnove klasičnog Ovation Elite zvuka i stila, sa glasnim i fokusiranim tonom, izuzetnom svirljivošću i OP-4BT preampom sa ugrađenim štimerom. Prava povoljna gitara za živu svirku.Prednja ploča smreka, Lyrachord telo, rozetna od egzotičnog drveta, grif platno od ružinog drveta.

  45.880,00 din.
 • Applause by Ovation Elite AE44II-5 akustična gitara

  Applause by Ovation Elite AE44II-5 akustična gitara

  Applause by Ovation Elite AE44II-5 akustična gitara se razlikuje od ostalih Applause modela po novom obliku leđa, Lyrachord oblik. Takođe, u odnosu na ostale modele, poseduje više otvora na bas strani prednje ploče što ovoj gitari daje specifičan zvuk. Odličan instrument po povoljnoj ceni. Crni finiš izgleda neverovatno!

  45.880,00 din.
 • Ovation Celebrity Plus CS24P-FKOA akustična gitara

  Ovation Celebrity Plus CS24P-FKOA akustična gitara

  Ovation CC24P-FKOA je akustična gitara iz Celebrity serije Ovation gitara. Poseduje gornju ploču od laminata Koe, "mid depth" telo sa cutaway-om. Vrat je od Nato drveta, matiran, sa fretbordom od ružinog drveta. I sve to sa Ovation Thinline magnetom, i OP-4BT preampom. Savršen instrument za akustične svirke, koncerte, ili snimanje u studiju. Proveren Ovation kvalitet!

  61.504,00 din.
 • Ovation Celebrity Plus CS28P-TGE akustična gitara

  Ovation Celebrity Plus CS28P-TGE akustična gitara

  Ovation CS28P-TGE Celebrity Plus je ozvučena akustična gitara koja izgleda kao što i zvuči, neverovatno. Tiger eye finiš u kombinaciji sa javorom daju dimenziju kakva se retko viđa na gitarama. OP-4BT ozvuka radi savršeno, bilo da se uključujete u razglas, pojačalo ili zvučnu kartu, dobićete zvuk kakav ste slušali samo na izdanjima sa visokobudžetnim produkcijama. Ne verujte nama, probajte i uverite se sami!

  61.504,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite CE44-5 akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite CE44-5 akustična gitara

  Ovation CE44-5 akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta smreke, sunburst finiš kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  62.372,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite CE44P-PD akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite CE44P-PD akustična gitara

  Ovation CE44-PD akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od padok drveta, prirodni finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  63.736,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite CE44-RRB akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite CE44-RRB akustična gitara

  Ovation CE44-RRB akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta smreke, sunburst finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  68.696,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com