Opera

 • Opera Vivace flauta

  Opera Vivace flauta

  Opera Vivace je školska flauta sa sistemom zatvorenih klapni, poseduje posrebrenu Trevor James glavu i najprodavanija je flauta u Srbiji. Školski model flaute odlične izrade, udobne svirljivosti za učenike osnovnog muzičkog obrazovanja. Flauta je posrebrena sa zatvorenim klapnama, E mehanizmom, Offset-G, dolazi sa koferom. Preporuka profesora za prvu kvalitetnu flautu po odličnoj ceni.

  36.600,00 34.999,00 din.
 • Opera Floret FL20S flauta

  Opera Floret FL20S flauta

  Opera floret je školski model flaute sa zatvorenim klapnama, E mehanizmom, Offset G klapnama i C nogom. Ceo instrument (glava, trup, noga) je izrađen od nikl srebra, veoma udobne svirljivosti i odličnog odnosa cene i kvaliteta. Preporučuje se za stadijum osnovno školskog muzičkog obrazovanja na smeru za flautu. U cenu je uračunat drveni kofer, plastični štap za unutrašnje čišćenje i krpa za unutrašnje čišćenje. Preporuka kao prvi početni instrument za učenje i savladavanje prvih koraka u sviranju flaute.

 • Opera B16S Custom klarinet

  Opera B16S Custom klarinet

  Odličan Bb klarinet za početnike i učenike. Dobar odnos cene i kvaliteta. Sjajan ton i odlična intonacija. U kompetu sa kvalitetnim laganim koferom koji se može nositi i kao ranac na leđima. Napravljen iz plastične mase sa kvalitetnim jastučićima na klapnama. Logotip u reljefu.

  36.300,00 din.
 • Opera AS 475-II alt saksofon

  Opera AS 475-II alt saksofon

  Opera AS 475-II alt saksofon je namenjen početnicima, učenicima muzičkih škola i studentima. Finiš instrumenta je zlatno lakiran mesing. Poseduje F# klapnu. Saksofon dolazi u kompletu sa kvalitetnim tvrdim koferom od veštačke kože, kao i sa priborom za održavanje i čišćenje. Odličan instrument koji po kvalitetu zvuka i izrade bez problema može parirati Yamaha i Selmer modelima i u većim cenovnim rangovima.

  64.900,00 din.
 • Opera TR400L truba

  Opera TR400L truba

  BB truba od mesinga u zlatno-žutoj boji sa finišem visokog sjaja. Ventili su sačinjeni od nerđajućeg čelika, srednje široko bušenje. Odličan instrument za savladavanje prvih koraka učenja trube u osnovnoj muzičkoj školi. U cenu je uključen usnik i tvrdi kofer.

  25.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com