Nota

 • Notaton 25/S metalofon

  Notaton 25/S metalofon

  Notaton 25/S je hromatski dvooktavni metalofon zvučnog opsega g– g2. Veoma pogodan za učenike svih razreda osnovne škole. Ima „klavirsku” postavku belih i crnih pločica u dva simetrična niza i dva visinska nivoa. Uz metalofon ide i publikacija "Sviram notaton 25" koja sadrži niz postupno datih tehničkih vežbi po složenosti, mali podsetnik iz muzičke teorije sa neophodnim uputstvima i objašnjenjima na praktičnim primerima, kao i izbor originalnih i transponovanih pesama za izvođenje sviranjem ili sviranjem i pevanjem, prilagođen zahtevima muzičkog obrazovanja u osnovnoj školi.

 • Miroslava Lili Petrović - Školica za klavir Nivo A

  Miroslava Lili Petrović - Školica za klavir Nivo A

  "Školica za klavir" je namenjena deci predškolskog uzrasta a mogu da je koriste i osnovci. Ona omogućava deci da razviju ljubav za sviranje na klaviru i osete radost muziciranja. Nivo A je prva knjiga za sviranje iz nota.

  780,00 din.
 • Miroslava Lili Petrović - Školica za klavir Nivo B

  Miroslava Lili Petrović - Školica za klavir Nivo B

  "Školica za klavir" je namenjena deci predškolskog uzrasta a mogu da je koriste i osnovci. Ona omogućava deci da razviju ljubav za sviranje na klaviru i osete radost muziciranja. Nivo B je postepeni nastavak na Nivo A.

  780,00 din.
 • Miroslava Lili Petrović - Školica za klavir Nivo C

  Miroslava Lili Petrović - Školica za klavir Nivo C

  "Školica za klavir" je namenjena deci predškolskog uzrasta a mogu da je koriste i osnovci. Ona omogućava deci da razviju ljubav za sviranje na klaviru i osete radost muziciranja. Nivo C je postepeni nastavak na Nivo B.

  960,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com