Marantz

 • Marantz Pod Pack 1 USB mikrofon sa stalkom

  Marantz Pod Pack 1 USB mikrofon sa stalkom

  Marantz Pod Pack 1 je profesionalni set koji će unaprediti svaki studio. Kvalitetan USB kondenzatorski mikrofon u kompletu sa podesivim stalkom održaće vašu radnu površinu čistom, a biće uvek na dohvat ruke za bilo kakav podkast, voice over ili radio live aplikaciju. Odličan set po izuzetnoj ceni!

  7.800,00 din.
 • Marantz PMD620 MKII ručni snimač

  Marantz PMD620 MKII ručni snimač

  Marantz PMD620 MKII 24-bit ručni digitalni snimač koji ima visoki kvalitet tonskog zapisa na SD flash kartici koja se nalazi praktično u vašoj ruci.Marantz PMD620 MKII može da snima visoko kvalitetne zapise WAV ili MP3 fajlove i ima odličan pregled rada na velikom displeju koji se nalazi na prednjoj strani kao i veliki zvučnik.Ovaj džepni snimač takodje ima 360-stepeni mogućnost snimanja preko svog unutrasnjeg dizajna mikrofona.Takodje poseduje linijski i mikrofonski ulaz.Nema limita za SD kartice koje stavljate u ovaj snimač sto ga čini moćnim snimačem u svojoj kategoriji.

 • Marantz PMD561 ručni snimač

  Marantz PMD561 ručni snimač

  Marantz PMD561 je profesionalni ručni snimač koji snima direktno na SD/SDHC flash medie. Kompaktne konstrukcije i male težine, ali sa modernim audio procesorom vrhunskih performansi, ovaj uređaj namenjen je reporterima, i bilo kome ko zahteva detaljne, tačne i kvalitetne snimke.

  53.400,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com