M-Audio 1 - 10 od 18

 • M-Audio SP-1 sustain pedala

  M-Audio SP-1 sustain pedala

  M-Audio SP-1 je jednostavna, kompaktna i čvrsta sustain pedala za sve tipove klavijatura. Može se koristiti i za klavijature, električne klavire, elektronske bubnjeve, module... sve uređaje koji poseduju ulaz za ovaj tip pedale.

  2.375,00 din.
 • M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII je midi kontroler nove generacije sa 88 dinamičkih, polu-otežanih dirki. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver. Ovaj model pored USB-MIDI konekcije poseduje i klasičnu petopinsku MIDI-OUT konekciju. Takođe poseduje ulaze za dve pedale.

  24.875,00 din.
 • M-Audio SP-2 sustain pedala

  M-Audio SP-2 sustain pedala

  M-Audio SP-2 je sustain pedala klavirskog oblika. Odgoara za sve tipove klavijatura ili električnih klavira koji poseduju ulaz za ovaj tip pedale.

  3.300,00 din.
 • M-Audio EX-P expression pedala

  M-Audio EX-P expression pedala

  M-Audio EX-P je expression pedala namenjena klavijaturistima. Odgovara svim M-Audio proizvodima, ali poseduje i prekidač za promenu polariteta pa se može koristiti sa bilo kojom klavijaturom. Pedala je izrađena od kvalitetne i izdržljive plastike, sa integrisanim kablom dužine 1.8m koji je terminisam 6.3mm stereo konektorom.

  2.584,00 din.
 • M-Audio Oxygen 25 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 25 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 25 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 25 poseduje 25 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  13.625,00 din.
 • M-Audio Oxygen 49 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 49 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 49 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 49 poseduje 49 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  18.625,00 din.
 • M-Audio Oxygen 61 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 61 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 61 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 61 poseduje 61 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  23.625,00 din.
 • M-Audio M-Track 2X2 audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2 audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2 je audio interfejs koji sadrži dva ulaza od kojih je jedan kombinovani XLR/TRS za mikrofon ili linijski i nalazi se na zadnjem panelu uređaja, dok je drugi ulaz linijski - instrumentalni i nalazi se na prednjem panelu. Pomoću računara se povezuje putem USB konekcije. Poseduje prekidač za +48V fantomsko napajanje, peak metar, gain potenciometri za oba kanala, konekciju za slušalice i potenciometar za slušalice, balansirane izlaze za monitore. Snimanje se obavlja u 24bit/192kHz rezoluciji, latencija svedena na 0.

 • M-Audio M-Track 2X2M audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2M audio interfejs

  M-Audio M-Track 2X2M je audio interfejs koji sadrži četiri ulaza od kojih su dva kombinovani XLR/TRS za mikrofon ili linijski i nalazi se na zadnjem panelu uređaja, dok su druga dva ulaza linijski - instrumentalni i nalaze se na prednjem panelu. Pored njih M-Track 2X2M sadrži i MIDI ulaz i izlaz. Pomoću računara se povezuje putem USB konekcije. Poseduje prekidač za +48V fantomsko napajanje, peak metar, gain potenciometre za oba mikrofonska kanala, konekciju za slušalice kao i potenciometar za slušalice, balansirane izlaze za monitore. Snimanje se obavlja u 24bit/192kHz rezoluciji, latencija svedena na 0.

  17.350,00 16.600,00 din.
 • M-Audio AV32 aktivni studijski monitori

  M-Audio AV32 aktivni studijski monitori

  M-Audio AV32 je par monitorskih desktop zvučnika, snage 10W, sa integrisanim pojačalom. Kućište od MDF-a, sa bas refleksom sa zadnje strane. Idealno rešenje za svaki kućni studio.

  13.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com