M-Audio 1 - 10 od 15

 • M-Audio AV32 aktivni studijski monitori

  M-Audio AV32 aktivni studijski monitori

  M-Audio AV32 je par monitorskih desktop zvučnika, snage 10W, sa integrisanim pojačalom. Kućište od MDF-a, sa bas refleksom sa zadnje strane. Idealno rešenje za svaki kućni studio.

  13.500,00 din.
 • M-Audio Keystation 49 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 49 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 49 MKII je midi kontroler nove generacije sa 49 dinamičkih dirki. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver.

  13.125,00 din.
 • M-Audio SP-1 sustain pedala

  M-Audio SP-1 sustain pedala

  M-Audio SP-1 je jednostavna, kompaktna i čvrsta sustain pedala za sve tipove klavijatura. Može se koristiti i za sintisajzere, elektronske bubnjeve, module.

  2.500,00 din.
 • M-Audio Keystation 61 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 61 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 61 MKII je midi kontroler nove generacije sa 61 dinamičkom dirkom. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver. Ovaj model pored USB-MIDI konekcije poseduje i klasičnu petopinsku MIDI-OUT konekciju.

  18.625,00 din.
 • M-Audio AV42 aktivni studijski monitori

  M-Audio AV42 aktivni studijski monitori

  M-Audio AV42 je par monitorskih desktop zvučnika, snage 20W, sa integrisanim pojačalom. Kućište od MDF-a, sa bas refleksom sa zadnje strane. Idealno rešenje za svaki kućni studio.

  18.500,00 17.900,00 din.
 • M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII je midi kontroler nove generacije sa 88 dinamičkih, polu-otežanih dirki. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver. Ovaj model pored USB-MIDI konekcije poseduje i klasičnu petopinsku MIDI-OUT konekciju. Takođe poseduje ulaze za dve pedale.

  24.875,00 din.
 • M-Audio SP-2 sustain pedala

  M-Audio SP-2 sustain pedala

  The M-Audio SP-2 Sustain Pedal is the perfect product for keyboard players who want the most realistic pedal action. The SP-2 model is used in the same manner as the sustain pedal on an acoustic piano.

 • M-Audio BX5 D2 studijski monitori

  M-Audio BX5 D2 studijski monitori

  M-Audio BX5 D2 je par aktivnih referentnih monitora sa zasebnim pojačalom za visoki i zasebnim za niskotonski drajver, ukupne snage 70 W po kutiji. Izuzetno širokog frekventnog opsega i izuzetne dinamike, ovi zvučnici su među najboljim rešenjima, ako ne i najbolje rešenje za bilo koji kućni studio.

  29.875,00 din.
 • M-Audio Keystation Mini 32 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation Mini 32 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation Mini 32 MKII je portabl kontroler sa 32 mini dirkekoji nudi neverovatnu svirljivost u svojoj klasi. Napajanje preko USB kabla. Jednostavno ga uključite u računar ili iPad i uživajte dok stvarate muziku!

  6.615,00 din.
 • M-Audio EX-P expression pedala

  M-Audio EX-P expression pedala

  Feel the need to express yourself fully? M-Audio’s EX-P expression controller pedal works with all M-Audio MIDI controllers that have an expression pedal input. A built-in polarity switch insures compatibility with most other brands of controllers and key

  2.584,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com