Jay Turser 1 - 10 od 66

 • Jay Turser JTB 400 C BK bas gitara

  Jay Turser JTB 400 C BK bas gitara

  Jay Turser JTB 400 C BK bas gitara u precision stilu, namenjena hobistima i početnicima. Standardan precision split magnet sa kontrolom jačine i boje tona. Odličan kvalitet izrade i zvuka po jako prihvatljivoj ceni.

  23.559,00 din.
 • Jay Turser JTB 402 BK bas gitara

  Jay Turser JTB 402 BK bas gitara

  Jay Turser JTB 402 BK bas gitara u jazz stilu. Verovatno najpopularniji oblik bas gitare. Dva singl magneta sa nezavisnom kontrolom jačine i zajedničkom kontrolom boje tona. Idealan instrument za svakog početnika ili hobi svirača.

  24.799,00 din.
 • Jay Turser JT-300 QMT AMB električna gitara

  Jay Turser JT-300 QMT AMB električna gitara

  Jay Turser JT-300 QMT AMB električna gitara klasičnog stratocaster oblika sa tri singl magneta, i gold hardverom! Verovatno najpopularniji oblik električne gitare u muzici danas! Sjajan ton i odlična izrada, gotovo neverovatno za ovaj cenovni rang instrumenta. Idealna za početnike i hobi svirače.

  22.320,00 din.
 • Jay Turser JT-300 V 3TS električna gitara

  Jay Turser JT-300 V 3TS električna gitara

  Vintage 70'e stil i duh stratocastera! Odlična električna gitara u standardnom "strat" obliku s prstohvatom od palisandera (rosewood)! Klasični stil, dvostruki cutaway, puno telo - beli pickguard, hromirani hardver i die-cast mašinice. Odličan odnos cene i kvaliteta!

  18.625,00 din.
 • Jay Turser JT-300 V VWH električna gitara

  Jay Turser JT-300 V VWH električna gitara

  Jay Turser proudly offers a range of options and colors on these iconic style double cutaway electric guitars including models with quilted maple tops, rosewood and/ or maple fingerboards and many unique colors. Additionally, our 300 series features traditional single coil pickups or models with a humbucker in the bridge! Your Choice!

  18.625,00 din.
 • Jay Turser JT-50 WA električna gitara

  Jay Turser JT-50 WA električna gitara

  Odlična gitara u SG stilu, za početnike i entuzijaste!!! Dva hambaker magneta, dve volume i dve tonske kontrole. Vrat od javora, fingerboard od ružinog drveta.Svirajte AC/DC za 18282 dinara...

  23.559,00 din.
 • Jay Turser JT-220 D TSB električna gitara

  Jay Turser JT-220 D TSB električna gitara

  Vintage style single cutaway, solid mahogany body, contoured flame maple top, set neck, rosewood fingerboard, two humbuckers, chrome hardware with die cast tuners.

 • Jay Turser Marshall gitarski paket 1

  Jay Turser Marshall gitarski paket 1

  Jay Turser Marshall gitarski paket je odličan izbor za hobi svirače i naprednije početnike. Gitara JT-300V-3TS iz višestruko nagrađivane serije, u prelepom Tobacco Sunburst finišu, tonom i svirljivošću lako parira znatno skupljim instrumentima. Pojačalo Marshall MG10 iz nove Gold serije nastavlja tradiciju prethodnika i sa razlogom je jedno od najprodavanijih kućnih pojačala na svetu, sa 10W snage, dva kanala, AUX ulazom i izlazom za slušalice. Pribor uključuje i Rockbag Eco Line nepromočivu futrolu, Rockstrap tribal G kaiš za gitaru, Rockcable RCL30203 kabl, i tri Dunlop tortex trzalice. Sve što Vam je potrebno za kvalitetno sviranje na jednom mestu.

  33.265,00 30.240,00 din.
 • Jay Turser Marshall gitarski paket 2

  Jay Turser Marshall gitarski paket 2

  Jay Turser Marshall gitarski paket je odličan izbor za hobi svirače i naprednije početnike. Gitara JT-300V-VWH iz višestruko nagrađivane serije, u prelepom Vintage White finišu, tonom i svirljivošću lako parira znatno skupljim instrumentima. Pojačalo Marshall MG10 iz nove Gold serije nastavlja tradiciju prethodnika i sa razlogom je jedno od najprodavanijih kućnih pojačala na svetu, sa 10W snage, dva kanala, AUX ulazom i izlazom za slušalice. Pribor uključuje i Rockbag Eco Line nepromočivu futrolu, Rockstrap tribal G kaiš za gitaru, Rockcable RCL30203 kabl, i tri Dunlop tortex trzalice. Sve što Vam je potrebno za kvalitetno sviranje na jednom mestu.

  33.265,00 30.240,00 din.
 • Jay Turser Marshall gitarski paket 3

  Jay Turser Marshall gitarski paket 3

  Jay Turser Marshall gitarski paket je odličan izbor za hobi svirače i naprednije početnike. Gitara JT-300QMT-AMB iz višestruko nagrađivane serije, sa topom od javora, u prelepom Amber Burst finišu, tonom i svirljivošću lako parira znatno skupljim instrumentima. Pojačalo Marshall MG10 iz nove Gold serije nastavlja tradiciju prethodnika i sa razlogom je jedno od najprodavanijih kućnih pojačala na svetu, sa 10W snage, dva kanala, AUX ulazom i izlazom za slušalice. Pribor uključuje i Rockbag Eco Line nepromočivu futrolu, Rockstrap tribal G kaiš za gitaru, Rockcable RCL30203 kabl, i tri Dunlop tortex trzalice. Sve što Vam je potrebno za kvalitetno sviranje na jednom mestu.

  36.960,00 33.240,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com