JBL 1 - 10 od 18

 • JBL Control One BK pasivni monitor (PAR)

  JBL Control One BK pasivni monitor (PAR)

  Klasični mini pasivni monitoring sistem, jedan od najprodavanijih. Dvosistemski kompaktan zvučnik sa vrlo elegantnim sistemom za kačenje na zid ili plafon. Zahvalni su za barove i manje lokale.

 • JBL Control One SL pasivni monitor (PAR)

  JBL Control One SL pasivni monitor (PAR)

  Klasični mini pasivni monitoring sistem, jedan od najprodavanijih. Dvosistemski kompaktan zvučnik sa vrlo elegantnim sistemom za kačenje na zid ili plafon. Zahvalni su za barove i manje lokale.

 • JBL Control 1 Pro pasivni nazidni zvučnik (KOMAD)

  JBL Control 1 Pro pasivni nazidni zvučnik (KOMAD)

  Control One su monitor zvučnici izuzetnih performansi. Sastoje se od 5¼" (135 mm) niskofrekventnog zvučnika, 3/4” (19 mm) visokofrekventnog zvučnika i snažne razdvojne mreže.

 • JBL LSR305 aktivni studijski monitor

  JBL LSR305 aktivni studijski monitor

  JBL LSR 305 studijski Bi-amp monitor sa magnetno zaštićenim niskotonskim drajverom od 5" i visokotonskim drajverom od 1". Class-D pojačalo snage 41W za niskotonski drajver, i Class-D pojačalo snage 41W za visokotonski drajver. Neverovatan monitor za više nego prihvatljivu cenu.

  22.406,00 din.
 • JBL LSR308 aktivni studijski monitor

  JBL LSR308 aktivni studijski monitor

  JBL LSR308 aktivni studijski Bi-amp monitor sa magnetno zaštićenim niskotonskim drajverom od 8" i visokotonskim drajverom od 1". Class-D pojačalo snage 56W za niskotonski drajver, i Class-D pojačalo snage 56W za visokotonski drajver. Neverovatan i odlican monitor za povoljnu cenu.

  37.442,00 din.
 • JBL LSR310S aktivni subwoofer

  JBL LSR310S aktivni subwoofer

  JBL LSR310 je aktivni studijski subwoofer iz LSR serije. Predviđen da radi u kombinaciji sa LSR305 ili LSR308 monitorima. Sadrži patent JBL Slip Stream. Ima vrlo snažan i dubok bas, što se danas i traži u svim modernijim miksevima. Na zadnjem panelu se nalaze jedan XLR i TRS balansirani ulaz za levi i desni kanal i po jedan balansirani izlaz za levi i desni kanal, izbor ulazne osetljivosti, podešavanje jačine - obrtni potenciometar, selektor sa tri izbora podešavanja skretnica.

  67.513,00 din.
 • JBL 8124 plafonski 100V zvučnik

  JBL 8124 plafonski 100V zvučnik

  JBL 8124 je 100V ugradni plafonski full range zvučnik, prečnika 4". Jednostavan za upotrebu i neverovatnog zvuka, Jbl novi gril dizajn samog zvucnika.Pokazao se kao kvalitetan zvucnik koji nalazi primenu u komercijalnim prostorima gde postoji potreba za javno oglasavanje i emitovanje muzike.Takodje veliku primenu nalazi i u kucnim bioskopima i kucnim sistemima slusanja muzike .Odlican zvuk - JBL kvalitet.

 • JBL 8128 plafonski 100V zvučnik

  JBL 8128 plafonski 100V zvučnik

  JBL 8128 je 100V zvučnik,snage 6W prečnika 8". Maksimalna iskoriscenost jacine zvucnika uz minimalnu snagu pojacala .Jednostavan za upotrebu i neverovatnog zvuka, kvalitenog JBL dizajna . Idealan za postavljanje u komercijalnim prostorijama , kaficima ili kućnim bioskopima.

 • JBL Control 2P (C2PM) aktivni monitor (Master Only)

  JBL Control 2P (C2PM) aktivni monitor (Master Only)

  Model 2P iz Control serije. Aktivni zvučnik koji na sebi poseduje jedino regulaciju jačine zvuka. Vrlo funkcionalnog dizajna. Naslednik Control 2P monitora.

 • JBL Control 2P aktivni stereo monitori (PAR)

  JBL Control 2P aktivni stereo monitori (PAR)

  Aktivni studijski monitori iz serije Control 2P. Vrlo praktični monitorski par koji se može koristiti kako u kućnim uslovima tako i za nošenje na teren i u drugi studio. Studijski kvalitet smešten u 35 Wati.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com