Ibanez 1 - 10 od 370

 • Ibanez IJSR190U-BK bas gitara paket

  Ibanez IJSR190U-BK bas gitara paket

  Ibanez IJSR190U-BK je paket za početnike koji sadrži sve što je potrebno da se odmah počne učiti sviranje bas gitare. Paket sadrži GSR bas gitaru, pojačalo snage 10W, torbu, digitalni štimer, slušalice, stalak za gitaru, kaiš za gitaru, kabl, trzalice, torbu za dodatke, baš sve što je potrebno jednom početniku.

  38.550,00 din.
 • Ibanez V50NJP-VS akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-VS akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-VS akustična gitara paket sa metalnim žicama i pratećom opremom prilagođena početnicima. Gitara je pune veličine - 4/4 dreadnought oblika, sa prednjom pločom od smreke u natural boji. Pored gitare, paket sadrži futrolu za gitaru, gitarski kaiš, clip-on štimer (štipaljka) kao i set trzalica. Instrument i prateći pribor zadovoljavaju sve kriterijume početničkog nivoa sviranja, gitaru krasi veoma pun zvuk u celom opsegu, što omogućava da svaki početnik u samom startu formira sluh i predstavu o instrumentu.

  16.407,00 din.
 • Ibanez IBZ10G V2 gitarsko pojačalo

  Ibanez IBZ10G V2 gitarsko pojačalo

  Ovo je 10w gitarsko pojacalo koje dolazi iz Ibanez fabrike.Neverovatna količina distorzije koju dobijate iz malog kombo pojačala.Bez obzira da li svirate sa prijateljima ili sami , clean kanal i distorija kao da izlaze iz velike gitarske kutije....

  8.875,00 din.
 • Ibanez V50NJP-NT akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-NT akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-NT akustična gitara paket sa metalnim žicama sa pratećom opremom prilagođena početnicima. Gitara je pune veličine - 4/4 dreadnought oblika, sa prednjom pločom od smreke u natural boji. Pored gitare, paket sadrži futrolu za gitaru, gitarski kaiš, clip-on štimer (štipaljka) kao i set trzalica. Instrument i prateći pribor zadovoljavaju sve kriterijume početničkog nivoa sviranja, gitaru krasi veoma pun zvuk u celom opsegu, što omogućava da svaki početnik u samom startu formira sluh i predstavu o instrumentu.

  16.407,00 din.
 • Ibanez PC12MH-OPN akustična gitara

  Ibanez PC12MH-OPN akustična gitara

  Ibanez PC12MH-OPN akustična gitara pripada PF Performance seriji gitara visokog kvaliteta i profesionalnih karakteristika, a sve to po prihvatljivoj ceni. Provereni Ibanez kvalitet! Telo i vrat gitare su izrađeni od mahagonija sa prelepim open pore finišem. Grand koncert oblik tela.

  19.185,00 din.
 • Ibanez PF12MHCE-OPN ozvučena akustična gitara

  Ibanez PF12MHCE-OPN ozvučena akustična gitara

  Ibanez PF12MHCE-OPN ozvučena akustična gitara pripada PF Performance seriji gitara visokog kvaliteta i profesionalnih karakteristika, a sve to po prihvatljivoj ceni. Provereni Ibanez kvalitet! Poseduje već provereni AEQ-2T preamp sa štimerom. Telo i vrat gitare su izrađeni od mahagonija sa prelepim open pore finišem. Idealna gitara za žive svirke!

  24.750,00 din.
 • Ibanez PF17ECE-LG ozvučena akustična gitara

  Ibanez PF17ECE-LG ozvučena akustična gitara

  Ibanez PF17ece lg akustična gitara sa ozvukom je izuzetna gitara u svom cenovnom rangu.Prednja ploča od kedra, stranice i zadnja ploča od mahagonija, fretboard od ružinog drveta,kobilica od ružinog drveta. Pun ton u celom registru, kakav se i očekuje od jednog dreadnought-a sa imenom Ibaneza na sebi. Ozvuka je Ibanez AEQ2T sa integrisanim štimerom.

  29.485,00 din.
 • Ibanez AEG8EMH-OPN akustična gitara

  Ibanez AEG8EMH-OPN akustična gitara

  Ibanez AEG8EMH-OPN akustična gitara ima AEG oblik tela specifičan za kompaniju iz koje dolazi. Gitara je cela izrađena od mahagonija koga karakteriše topao i mekan ton. Ozvuka je AEQ-2T preamp sa ugrađenim štimerom. Finiš je satenski što omogućava drvetu da nesmetano rezonuje. Sjajna gitara manjeg gabarita za svirke ili uživanje kod kuće.

  30.770,00 din.
 • Ibanez GA6CE-AM ozvučena klasična gitara

  Ibanez GA6CE-AM ozvučena klasična gitara

  Ibanez GA6CE klasična ozvučena gitara je izuzetno pristupačan instrument, namenjen profesionalcima I entuzijastima. Gitara ima prednju ploču od smreke, stranice i zadnju ploču od mahagonija. Ibanez AEQ 45 preamp sa četvoropojasnim ekvilajzerom se brine da fino podesite frekvencije svog instrumenta. Grif platno kao i kobilica su napravljeni od ružinog drveta.

  30.770,00 din.
 • Ibanez GRG140-BKN električna gitara

  Ibanez GRG140-BKN električna gitara

  Ibanez GRG140 BKN električna gitara je gitara poznatog Ibanez dizajna.Ako ste se pitali kako izgleda i svira najbolja gitara u klasi oko 200 evra, odgovor je ovde.Svirljivost, izgled, versatilnost, ton- ovaj instrument ima sve. Ulazna serija Ibanezovih električnih gitara. Fantastični instrumenti u svom cenovnom rangu. Univerzalne namene. Standard za početnike, entuzijaste.

  26.909,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com