Hercules 1 - 10 od 16

 • Hercules HA603 adapter

  Hercules HA603 adapter

  Adapter za mikrofonske držače, namenjen Hercules stalcima. Sa gornje strane ima navoj, sa donje strane ima polugu kojom se pričvrsti za stalak.

  500,00 din.
 • Hercules DS538 dupli stalak za saksofon

  Hercules DS538 dupli stalak za saksofon

  Dupli nosači za držanje Alt/Sopran saksofona sigurno na stalku. Podesivi nasloni za Alt i Tenor saksofone. 1 SFF obložen klin za odlaganje sopran saksofona. 2 SFF obložen klin za odlaganje frule/klarineta

  6.868,00 6.053,00 din.
 • Hercules DS540B stalak za klarinet i flautu

  Hercules DS540B stalak za klarinet i flautu

  Masivni i čvrsti kombo stalak za flautu i klarinet. Sklopivo postolje od masivnog aluminijuma obezbeđuje da svaki model klarineta ili flaute vrlo čvrsto stoje. Poseduje zaštitu od filca da se ne bi oštetila unutrašnjost zvona klarineta ili unutrašnjost i finiš noge flaute.

  2.124,00 1.655,00 din.
 • Hercules DS440B stalak za klarinet

  Hercules DS440B stalak za klarinet

  Stalak za klarinet. Kompaktan i stabilan. Nožice postolja se mogu dodatno izvlačiti da bi instrument stajao što stabilnije na stalku.

  2.116,00 1.864,00 din.
 • Hercules DS640B stalak za klarinet i flautu

  Hercules DS640B stalak za klarinet i flautu

  Deluks somotski teleskopski nosač za flautu / klarinet od masivnog aluminijuma. Klin se odvaja radi lakšeg montiranja. Pogodan i za školski B klarinet ili bilo koju vrstu flaute.

  2.213,00 1.950,00 din.
 • Hercules DS510B stalak za trubu

  Hercules DS510B stalak za trubu

  Čvrst, stabilan i masivan Hercules stalak za trubu ili kornet. Poseduje tronožno sklopivo postolje koje obezbeđuje da instrument stabilno stoji na čvrstoj podlozi, oslanjajući se na zvono. Ima zaštitu koja štiti instrument od grebanja i oštećenja.

 • Hercules GSP39WB zidni stalak za gitaru

  Hercules GSP39WB zidni stalak za gitaru

  Deluks gidni stalak na zaključavanje za sve vrste električnih, akustičnih, klasičnih i bas gitara. Hercules GSP 39 zidni stalak za gitaru poseduje sistem zaključavanja vrata gitare kada se gitara okači. Težina instrumenta automatski zaključava gitaru oslanjavši se na prelaz vrata u headstock. Hercules patent zaklučavanja gitare. Hercules GSP 39 se isporučuje u kompletu sa zavrtnjima za zid i tiplovima

  1.499,00 din.
 • Hercules DS460B stalak za flautu

  Hercules DS460B stalak za flautu

  Stabilan i kompaktan stala za flautu. Može se spakovati i držati u nozi od flaute u toku transporta, bez obzira da li je C ili H noga. Ima zaštitini filc koji sprečava grebanje i oštećenja unutršnjeg zida flaute. Veoma praktičan za putovanja i koncerte.

 • Hercules GS301B gitarski stalak

  Hercules GS301B gitarski stalak

  The Hercules TravLite Acoustic Guitar Mini Stand is a convenient and compact acoustic guitar stand that folds down flat for easy carrying and packing.

 • Hercules GS302B gitarski stalak

  Hercules GS302B gitarski stalak

  The Hercules TravLite Remarkably stable stand for electric guitar folds to notebook size for easy transport.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com