Focusrite

 • Focusrite Scarlett Solo 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett Solo 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett Solo 2nd gen je osnovni audio interfejs koji sadrži jedan mikrofonski i jedan linijski ulaz za instrument, kao i izlaz za monitore i USB konekciju sa računarom. Osmišljen je kao priručni interfejs koji služi da se pomoću njega zabeleže zvučne i muzičke ideje u bilo kom trenutku na bilo kom mestu što može da bude veoma zahvalno kompozitorima i muzičarima koji su uvek u pokretu. Scarlett Solo je kompatibilan sa PC ili MAC platformom, dok je idealan u kombinaciji sa Pro Tools, Creative pack-om, kao i Ableton Live programima. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

 • Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen je USB audio interfejs sa 2 ulaza i 2 izlaza, koji poseduje dva više puta nagrađivana Focusrite preampa. U atraktivnom aluminiumskom kućištu. Napaja se sa USB-a tako da ovaj audio interfejs možete poneti sa sobom po potrebi. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  18.100,00 16.930,00 din.
 • Focusrite Scarlett 2i4 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 2i4 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 2i4 2nd gen je audio interfejs sa dva ulaza i četiri izlaza. 96KHz sa 24 bita. Dva Focusrite mikrofonska preampa. U laganom aluminiumskom kućištu. Povezivanje sa računarom putem USB kabla. Na zadnjem panelu se nalaze balansirani izlazi za aktivne studijske monitore. Na prednjem panelu se nalaze dva kombinovana ulaza za instrument ili mikrofon i potenciometar za regulisanje nivoa ulaznog signala, prekidač za +48V napajanje i konekcija za slušalice 6,3mm. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  22.200,00 din.
 • Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 2nd gen sadrži jedan audio interfejs Scarlett 2i2, jedan par Scarlett HP 60 slušalica, Scarlett CM25 kondenzatorski mikrofon. Scarlett 2i2 je USB audio interfejs poseduje 2 kombinovana XLR/TRS ulaza i 2 balansirana TRS izlaza. Preamp je napravljen od visokokvalitetnih komponenti smeštenih u atraktivnom aluminiumskom kućištu. Napaja se putem USB konekcija sa računara ili laptopa. Predviđen je za rad na PC ili MAC platformama. Set je prevashodno namenjen za uslove kućnog snimanja instrumenata. Sjajan paket koji sadrži sve što je potrebno za sve koji žele da savladaju početne korake snimanja zvuka, govora ili instrumenata. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  28.200,00 din.
 • Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd gen je komplet koji sastoji od jednog Scarlet Solo audio interfejsa, jednog Scarlett Studio CM 25 kondenzatorskog mikrofona i jednog para Scarlett HP 60 studijskih slušalica. Scarlet Solo 2nd gen je audio interfejs koji sadrži jedan mikrofonski i jedan linijski ulaz za instrument, kao i izlaz za monitore i USB konekciju sa računarom. Ceo komplet je osmišljen kao priručni kućni studio za simanje i beleženje vokalnih i instrumentalnih ideja u kućnim uslovima. Scarlett Solo 2nd gen je kompatibilan sa PC ili MAC platformom, dok je idealan u kombinaciji sa Pro Tools, Creative pack-om, kao i Ableton Live programima. Scarlett CM 25 je širokopojasni kondenzatorski mikrofon namenjen snimanju vokala i voice over-a. Scarlett HP 60 je par zatvorenih slušalica i poptuno izoluju sve okolne izvore zvuka. Focusrite interfejsi nove generacije imaju manje latencije od bilo kog drugog interfejsa na tržištu danas.

  25.600,00 din.
 • Focusrite Scarlett 6i6 audio interfejs

  Focusrite Scarlett 6i6 audio interfejs

  Focusrite Scarlett 6i6 je audio interfejs koji na prednjem panelu sadrži dva kombinovana XLR/TRS ulaza, na zadnjem panelu još dva TRS ulaza, zatim četiri TRS izlaza i MIDI IN i MIDI OUT konekcije. Povezivanje sa računarom se obavlja putem USB 2.0 konekcije, dok je napajanje putem strujnog adaptera sa vrednostima 12V DC i 1A. Za svaki kombinovani ulaz na prednjem panelu se nalazi potenciometar regulacije ulaznog signala, prekidač za +48V fantomsko napajanje, kao i dva ulaza i dva potenciometra za slušalice.

 • Focusrite Scarlett 18i8 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 18i8 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 18i8 je audio interfejs koji na prednjem panelu sadrži četiri kombinovana XLR/TRS ulaza, na zadnjem panelu još četiri TRS ulaza, zatim dva TRS monitorska izlaza, MIDI IN i MIDI OUT konekcije i optički ulaz. Povezivanje sa računarom se obavlja putem USB 2.0 konekcije, dok je napajanje putem strujnog adaptera sa vrednostima 12V DC i 1A. Za svaki kombinovani ulaz na prednjem panelu se nalazi potenciometar regulacije ulaznog signala, dva prekidača za +48V fantomsko napajanje, prekidač za mutiranje svih kombinovanih kanala kao i dva izlaza i dva potenciometra za slušalice.

 • Focusrite Scarlett 18i20 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 18i20 2nd gen audio interfejs

  Focusrite Scarlett 18i8 je audio interfejs koji na prednjem panelu sadrži dva kombinovana XLR/TRS ulaza za instrument, kontrole pojačanja za sve ulazne kanale, od kojih se još šest kombonovanih nalazi na zadnjem panelu, prekidač za +48V fantomsko napajanje, PAD prekidači, peak metar, kontrola jačine monitora i kontrola jačine ulaza slušalica. Na zadnjem panelu se pored kombinovanih ulaza nalazi izlazna sekcija koja broji deset TRS izlaza, TRS izlazi za monitore, USB konekcija, MIDI, SPDIF i Word Clock BNC konekcija.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com