Classic Cantabile

 • Classic Cantabile KB-01L klavirska stolica

  Classic Cantabile KB-01L klavirska stolica

  Classic Cantabile KB-01L je lagana, podesiva stolica za klavir. Sedište je presvučeno eko kožom, a noge su izrađene od metala. Brzo i lako se podešava po visini pa odgovara kako za malu decu i školarce, tako i za odrasle svirače.

  3.900,00 2.899,00 din.
 • Classic Cantabile DP-50 RH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 RH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 RH električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Klavir je dostupan u crnoj, braon ili beloj boji.

  85.000,00 68.570,00 din.
 • Classic DP-50 električni klavir paket

  Classic DP-50 električni klavir paket

  Classic DP 50 električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Paket se sastoji od Classic DP 50 električnog klavira, Gewa drvene klavirske stolice koja je podesiva po visini i Pioneer SE-MJ503-K slušalica.

  87.200,00 din.
 • Classic Cantabile DP-50 WH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 WH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 WH električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Klavir je dostupan u crnoj, braon ili beloj boji.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Classic Cantabile DP-50 SM električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 SM električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 SM električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Klavir je dostupan u crnoj, braon ili beloj boji.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Classic Cantabile M01 mehanički metronom

  Classic Cantabile M01 mehanički metronom

  Plastični, mehanički metronom u crnoj boji. Metronom poseduje i zvono pa može naglašavati svaki drugi, treći, četvrti i šesti otkucaj. Plastično kućište. Klasičan "wood block chip" zvuk. Jednostavan za upotrebu, pouzdan u radu.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  4.796,00 din.
 • Classic Cantabile M02 mehanički metronom

  Classic Cantabile M02 mehanički metronom

  Plastični, mehanički metronom u boji drveta. Metronom poseduje i zvono pa može naglašavati svaki drugi, treći, četvrti i šesti otkucaj. Plastično kućište. Klasičan "wood block chip" zvuk. Jednostavan za upotrebu, pouzdan u radu.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  4.796,00 din.
 • Classic Cantabile Melodika

  Classic Cantabile Melodika

  Melodika poseduje 32 dirke pokrivajući tako alt i soprano opseg počevši od tona F ispod srednjeg C. Idealna je za učenike osnovne škole kao i za napredne svirače. Lako se uči i koristi. Isporučuje se sa plastičnim piskom, plastičnim rebrastim crevom kako bi mogla da se svira postavljena na sto i platnenom futrolom. Plastičan i lagan instrument, zahvalna za prve korake sviranja.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  3.950,00 2.430,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com