Avalon

 • Avalon VT-737sp

  Avalon VT-737sp

  Avalon VT-737SP predstavlja kombinaciju cevnog predpojačala, opto-kompresora, sweep ekvilajzera, VU merača ulaznog i izlaznog signala i sve to u jedinicu 2U veličine. Sa tri tripa ulaza (mikrofonski sa fantomskim napajanjem, instrumentalni i linijski), kompresurom sa optičkim atenuatorom, i četvoropojasnim ekvilajzerom, ovaj vrhunski uređaj je nešto što je potrebno u svakom studiju. Čak se mogu linkovati dva ovakva uređaja za stereo sliku. Avalon VT-737SP je dobitnik nagrade za najbolji preamp 1999te godine, i nagrade za najbolji komad outboard opreme 2015te godine.

  3235 €
 • Avalon M5

  Avalon M5

  Avalon M5 je mono predpojačalo namenjeno za studio ili live upotrebu. Avalon mikrofonska predpojačala se proizvode još od 1986te godine. M5 poseduje Class A pojačavače signala i pedstavlja najmuzikalniji preamp, sa najmanje šuma danas.

  2171 €
 • Avalon U5

  Avalon U5

  Avalon U5 je DI box i instrumentalni preamp vrhunskog kvaliteta. Ulaz visoke impedanse prima veliki broj signala pa je ovaj DI idealan za bas gitare, akustične instrumente, električne gitare i klavijature. Ozbiljan sonički karakter i funkcije koje svaki profesionalac treba da ima.

  1015 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com