Audio-technica 1 - 10 od 134

 • Audio-Technica ATR3350 mikrofon bubica

  Audio-Technica ATR3350 mikrofon bubica

  Audio-Technica omnidirekcioni ATR3350 lavalier mikrofon je namenjen za jasnu, tačnu vokalnu reprodukciju. Ovaj visokokvalitetan kondenzator je idealan za video upotrebu i omiljen je izbor gimnastičara/plesača/sportskih instruktora. Njegove male dimenzije osiguravaju minimalnu vidljivost.

 • Audio-Technica AVC200 slušalice

  Audio-Technica AVC200 slušalice

  Audio-Technica AVC200 slušalice možete koristiti uz bilo koji kućni sistem, plejer, računar ili telefon i prvenstveno su dizajnirane da reprodukuju pun zvuk bilo da gledate film ili slušate muziku. Poseduju velike školjke koje prekrivaju celo uvo i odlično izoluju što omogućava da uživate u kompletnoj zvučnoj slici. Slušalica za široke namene odlične izrade i izuzetno kvalitetnog zvuka.

 • Audio-Technica AT2010 Kardioidni Kondenzatorski mikrofon

  Audio-Technica AT2010 Kardioidni Kondenzatorski mikrofon

  Nova verzija AT2010 visokog kvaliteta, namenjen studijskom radu, ali i upotrebljiv na bini. Vaš Vokal će zvucati kristalno jasno!

  120 €
 • Audio-Technica MB/DK5 set mikrofona za bubanj

  Audio-Technica MB/DK5 set mikrofona za bubanj

  Audio-Technica MB/DK5 Drum Pack sadrži 5 mikrofona specijalno konstruisanih za ozvučavanje bubnja u živim i studio aplikacijama. Svi su mali i neupadljivi pa se lako postavljaju na komponente bubnja. U kompletu se nalaze kardiodni dinamički mikrofoni za svaku komponentu posebno kao što su ozvučavanje snare-a i tomova, i jedan MB6K za ozvučavanje bas bubnja.

  29.280,00 din.
 • Audio-Technica AT2020 kardioidni kondenzatorski mikrofon

  Audio-Technica AT2020 kardioidni kondenzatorski mikrofon

  AT2020 postavlja novi standard u odnosu cene i kvaliteta studijskih kondenzatorskih mikrofona. Lagana membrana je specijalno napravljena da omogući prošireni frekventni opseg, vrhunsku dinamiku, visoke nivoe zvučnog pritiska, i nizak šum. Posebno je omiljen za snimanje ženskih vokala, a čvrsta, kvalitetna izrada i dizajn obezbeđuju pouzdanost koja traje godinama. Sa AT2010 možete imati isti vrhunski studijski kvalitet kao i kod AT2020 ali u verziji koja je prilagođena za scensku upotrebu.

  15.860,00 din.
 • Audio-Technica AVC400 slušalice

  Audio-Technica AVC400 slušalice

  Audio-Technica ATH-AVC400 slušalice napravljene su da pojačaju vaše uživanje u muzici i filmu. Izuzetno su udobne i mogu se nositi na glavi satima a pritom odlično izoluju. Dva velika drajvera od po 53 mm reprodukuju širok frekvencijski spektar a slušalice dodatno poseduju i bas-reflex port.

  85 €
 • Audio-Technica AT2020 USB+ kondenzatorski mikrofon

  Audio-Technica AT2020 USB+ kondenzatorski mikrofon

  Nova verzija već dobro poznatog kondenzatorskog mikrofona AT2020. AT2020+ sada poseduje i izlaz za slušalice za direktni monitoring. Jednostavnom USB konekcijom povežite mikrofon direktno na računar i snimajte bez ikakve potrebe za bilo kakvim dodatnim uređajima.

  185 €
 • Audio-Technica AVC500 slušalice

  Audio-Technica AVC500 slušalice

  Audio-Technica AVC500 je najjači model AVC serije slušalica i kao takav pruža najviše za uloženi novac. Ogroman frekventni opseg, moderan dizajn, kvalitetni materijali... Slušalica koja će vas služiti i kojom ćete biti zadovoljni jako dugo.

  90 €
 • Audio-technica AT2035 Kardioidni Kondenzatorski mikrofon

  Audio-technica AT2035 Kardioidni Kondenzatorski mikrofon

  Namenjen za svačiji džep i vrlo široku primenu kao što su: kućno snimanje, profesionalnu upotrebu, što u studiju, što na bini. Poseduje vrlo nizak nivo šuma.

  185 €
 • Audio-technica AT2050 Kondenzatorski Mikrofon sa Promenljivim Karakteristikama

  Audio-technica AT2050 Kondenzatorski Mikrofon sa Promenljivim Karakteristikama

  Kondenzatorski mikrofon sa promenljivim karakteristikama direktivnosti, visokog kvaliteta. Tri standardne karakteristike: kardioidna, omnidirekciona i kružna.

  275 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com