AKG 1 - 10 od 133

 • AKG C111 LP mikrofon

  AKG C111 LP mikrofon

  AKG C111 LP je minijaturni "pilot" mikrofon moćnih performansi. Poseduje mini XLR konekciju zbog čega je namenjen pretežno bežičnoj vezi u kombinaciji sa bilo kojim AKG wireless setom. Veoma mali mikrofon u boji kože, takoreći neprimetan zbog čega je veoma omiljen u televizijskoj audio tehnici. Konstrukcija je sačinjena od nerđajućeg čelika zbog čega može da trpi vlagu i dugo nošenje, ultralagan, zakačinje se na oba uveta kako bi ruke govornika bile slobodne.

  14.863,00 din.
 • AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  Gitarski kabl, veliki Jack - mini XLR. Namenjen za povezivanje instrumenta sa AKG PT transmiterom.

  44 $
 • AKG D5 S mikrofon

  AKG D5 S mikrofon

  AKG D5 S je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale sa prekidačem. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

  15.620,00 din.
 • AKG K52 slušalice

  AKG K52 slušalice

  K52 su nove slušalice iz već proslavljene K serije AKG slušalica. Ovaj model je zamena za stari model K44. Slušalice su zatvorenog tipa sa fiksnim kablom dužine 2.5m. Opseg od 18 do 20.000Hz pokriće sve što želite da čujete pa su ove slušalice dobre za veoma širok spektar muzičkih žanrova. Odlične slušalice za studio ili monitoring po jako povoljnoj ceni.

  5.850,00 din.
 • AKG WMS40 MINI Vocal Set

  AKG WMS40 MINI Vocal Set

  AKG WMS40 MINI Vocal Set je mini set sa daljinskim mikrofonom, prepoznatljivog AKG kvaliteta. Kompaktan i vrlo pouzdan sistem za koncerte, prezentacije ili konferencije. Vrlo popularan zbog povoljne cene ali i zbog kvalitetnog zvuka, odličnog signala prenosa, i lakoće upotrebe i rukovanja.

  16.123,00 din.
 • AKG D5 profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG MPA V L fantomsko napajanje

  AKG MPA V L fantomsko napajanje

  Fantomsko napajanje za kondenzatorske mirofone na kablu. Adapter sadrži veliki muški XLR konektor koji je predviđen za spajanje na miksetu i jedan muški mini XLR konektor koji je predviđen za povezivanje mikrofona. Isporučuje napon od 9 V do 52 V. Na telu adaptera se nalazi bas roll-off prekidač.

  95 $
 • AKG K72 slušalice

  AKG K72 slušalice

  Zatvorene dinamičke slušalice profesionalnog kvaliteta zvuka, veoma elegantnog dizajn. Poseduju drajver prečnika 40 mm koji otkriva sve detalje i najfinije nijanse i veoma realno prenosi sliku svakog sistema. Odlične su za kućno slušanje muzike, monitoring u studiju ili postavku i miks muzike u kućnim ili studijskim uslovima.

  7.300,00 din.
 • AKG WMS40 MINI2 Mix Set

  AKG WMS40 MINI2 Mix Set

  AKG WMS40 MINI2 Mix Set je set sa pevačkim mikrofonom i bežičnom vezom za instrument. Praktičan model za pevača i gitaristu, ili one man bend. Jedna baza za oba uređaja, sa posebnom kontrolom jačine svakog kanala ponaosob.

  32.500,00 din.
 • AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set

  AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set

  AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set koji omogućava povezivanje dva instrumenta bežično. Jedna baza za dva kanala, sa kontrolom jačine svakog kanala ponaosob. Izuzetno praktičan set vrhunskog kvaliteta. Idealan za žive nastupe.

  27.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com