AKG 1 - 10 od 142

 • AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II je profesionalna polu-otvorena studijska slušalica, unapređena verzija legendarnog K141 modela koji je industrijski monitoring standard u svim bitnim svetskim studijima za snimanje muzike. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Uz slušalice se dobijaju dva seta jastučića - jastučići od skaja i jastučići od svile koji se po potrebi mogu menjati. Traka se automatski sama podešava po veličini glave tako da se savršeno uklapaju i pružaju maksimalnu udobnost pri dužem radu. Profesionalni Mini XLR konektor omogućava veoma brzu zamenu kabla. Poseduju 3,5 mm konektor koji se adapterom na zavrtanj lako može pretvoriti u 6,3 mm stereo konektor.

  19.500,00 din.
 • AKG K52 slušalice

  AKG K52 slušalice

  K52 su nove slušalice iz već proslavljene K serije AKG slušalica. Ovaj model je zamena za stari model K44. Slušalice su zatvorenog tipa sa fiksnim kablom dužine 2.5m. Opseg od 18 do 20.000Hz pokriće sve što želite da čujete pa su ove slušalice dobre za veoma širok spektar muzičkih žanrova. Odlične slušalice za studio ili monitoring po jako povoljnoj ceni.

  56 $
 • AKG K72 slušalice

  AKG K72 slušalice

  Zatvorene dinamičke slušalice profesionalnog kvaliteta zvuka, veoma elegantnog dizajn. Poseduju drajver prečnika 40 mm koji otkriva sve detalje i najfinije nijanse i veoma realno prenosi sliku svakog sistema. Odlične su za kućno slušanje muzike, monitoring u studiju ili postavku i miks muzike u kućnim ili studijskim uslovima.

  72 $
 • AKG K92 slušalice

  AKG K92 slušalice

  Novo dizajnirane K92 stereo, polu otvorene slušalice kombinuju odličan zvuk sa idealnom cenom. Podesiva traka, jastučići od veštačke trake i mala težina obezbeđuju dodatnu udobnost. Veliki 1.6-inčni (40-mm) zvučnici obezbeđuju prirodan zvuk. Odlična slušalica za svaku priliku, bilo da je u pitanju opuštajuće slušanje muzike, snimanje muzike ili postavka instrumenata u miksu ili mastering

  8.899,00 din.
 • AKG K81 DJ slušalice

  AKG K81 DJ slušalice

  Dinamičke DJ slušalice odličnog kvaliteta. Jedan od najtraženijih modela slušalica za DJ-eve. Pružaju vrlo realnu zvučnu sliku, zahvalne za klubske setove. Zatvoreni sistem. Očigledno, neformalne žurke zaslužuju isti profesionalni zvuk kao i veliki događaji. Poluprofesionalnim didzejevima takođe treba pouzdana oprema. K 81 DJ se tu uklapaju savršeno. Zatvoreni dizajn omogućava optimalnu izolaciju od ambijentalne buke. K 81 DJ može da podnese grubo korišćenje i njihova viskoa SPL sposobnost omogućava izvrstan kvalitet zvuka. Konacno, nivo komforta je impresivan kao i njihov mocan bas i precizan zvuk.

  70 $
 • AKG P5 S kardioidni dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem

  AKG P5 S kardioidni dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem

  P5 je dinamički vokalni mikrofon. Superkardioidni patern garantuje najjači mogući signal pre ulaska u mikrofoniju. Sa on/off prekidačem.

  77 $
 • AKG D5 vokalni mikrofon

  AKG D5 vokalni mikrofon

  D5 je dinamički mikrofon za lid i prateće vokale. Daje snažan zvuk i na najbučnijim binama. Extremno izdržljiv mikrofon, patentirana AKG "Laminated Varimotion" dijafragma, mrežica od čelične žice, bez on/off prekidača.

  145 $
 • AKG Perception 120 USB Mikrofon

  AKG Perception 120 USB Mikrofon

  Perception 120 je prvi AKG USB mikrofon. Koristi se vrlo jednostavno, samo se priključi na USB port računara, nema dodatne instalacije - Plug And Play. Studijski kvalitet snimka koji je moguć na PC-u u kućnim uslovima.

  240 $
 • AKG C411 L instrumentalni mikrofon

  AKG C411 L instrumentalni mikrofon

  Kompaktni mikrofon sa MINI XLR priključkom za korišćenje uz B 29 L baterijsko fantomsko napajanje. Pogodno za korišćenje na televizijama.

  187 $
 • AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  Gitarski kabl, veliki Jack - mini XLR. Namenjen za povezivanje instrumenta sa AKG PT transmiterom.

  44 $

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com