AKG 1 - 10 od 129

 • AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  Gitarski kabl, veliki Jack - mini XLR. Namenjen za povezivanje instrumenta sa AKG PT transmiterom.

  44 $
 • AKG WMS40 MINI Vocal Set Single

  AKG WMS40 MINI Vocal Set Single

  Novo od AKG -a mini set vokal daljinski mikrofon sa prepoznatljivim kvalitetom AKG-a. Sada po jos povoljnijoj ceni, kvalitet i lako rukovanje su odlika ovog daljinskog sistema. Kompaktan i vrlo pouzdan sistem za koncerte, prezentacije ili konferencije.

  16.612,00 din.
 • AKG D5 profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG MPA V L fantomsko napajanje

  AKG MPA V L fantomsko napajanje

  Fantomsko napajanje za kondenzatorske mirofone na kablu. Adapter sadrži veliki muški XLR konektor koji je predviđen za spajanje na miksetu i jedan muški mini XLR konektor koji je predviđen za povezivanje mikrofona. Isporučuje napon od 9 V do 52 V. Na telu adaptera se nalazi bas roll-off prekidač.

  95 $
 • AKG WMS40 MINI Instrumental Set Single

  AKG WMS40 MINI Instrumental Set Single

  Bežični mini instrumentalni set, pogodan kako za gitaru i bas gitaru ili bilo koji drugi instrument, tako i za sve odgovarajuće AKG mikrofone. Obična AA baterija garantuje i do 30 sati neprekidnog rada transmitera.

  16.612,00 din.
 • AKG D5 S profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 S profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 S je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale sa prekidačem. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG WMS40 MINI2 Vocal Set

  AKG WMS40 MINI2 Vocal Set

  Umanjeni naslednik legendarne serije WMS40. Vrlo kompaktna baza sa dvaodvojena prijemnika na različitim frekvencijama. Zahvalan mikrofon za oržavanje tribina i konferencija.

  28.350,00 din.
 • AKG D5 LX profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 LX profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 LX je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 LX daje zvuk koji se probija kroz miks. U odnosu na običan D5, LX poseduje dodatni kalem koji umanjuje šimove. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set

  AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set

  Nova generacija bežičnih setova iz serije WMS40 MINI. Ovim setom je moguće povezati dva instrumenta na jednu bazu. Mogućnost podešavanja svakog kanala po naosob.

  30.114,00 din.
 • AKG WMS40 MINI2 Mix Set

  AKG WMS40 MINI2 Mix Set

  Mix set sa pevačkim mikrofonom i bežičnom vezom za instrument. Praktičan model za pevača i gitaristu, jedna baza za oba uređaja, posebna kontrola jačine svakog ponaosob.

  33.516,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com