AKG 1 - 10 od 128

 • AKG P5 S dinamički mikrofon

  AKG P5 S dinamički mikrofon

  P5 je dinamički vokalni mikrofon. Superkardioidni patern garantuje najjači mogući signal pre ulaska u mikrofoniju. Sa on/off prekidačem.

  77 $
 • AKG D5 vokalni mikrofon

  AKG D5 vokalni mikrofon

  D5 je dinamički mikrofon za lid i prateće vokale. Daje snažan zvuk i na najbučnijim binama. Extremno izdržljiv mikrofon, patentirana AKG "Laminated Varimotion" dijafragma, mrežica od čelične žice, bez on/off prekidača.

  145 $
 • AKG Perception 120 USB Mikrofon

  AKG Perception 120 USB Mikrofon

  Perception 120 je prvi AKG USB mikrofon. Koristi se vrlo jednostavno, samo se priključi na USB port računara, nema dodatne instalacije - Plug And Play. Studijski kvalitet snimka koji je moguć na PC-u u kućnim uslovima.

  240 $
 • AKG C411 L instrumentalni mikrofon

  AKG C411 L instrumentalni mikrofon

  Kompaktni mikrofon sa MINI XLR priključkom za korišćenje uz B 29 L baterijsko fantomsko napajanje. Pogodno za korišćenje na televizijama.

  187 $
 • AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  AKG MK/GL gitarski kabl Mini XLR - JACK

  Gitarski kabl, veliki Jack - mini XLR. Namenjen za povezivanje instrumenta sa AKG PT transmiterom.

  44 $
 • AKG WMS40 MINI Vocal Set Single

  AKG WMS40 MINI Vocal Set Single

  Novo od AKG -a mini set vokal daljinski mikrofon sa prepoznatljivim kvalitetom AKG-a. Sada po jos povoljnijoj ceni, kvalitet i lako rukovanje su odlika ovog daljinskog sistema. Kompaktan i vrlo pouzdan sistem za koncerte, prezentacije ili konferencije.

  16.612,00 din.
 • AKG MPA V L fantomsko napajanje

  AKG MPA V L fantomsko napajanje

  Fantomsko napajanje za kondenzatorske mirofone na kablu. Adapter sadrži veliki muški XLR konektor koji je predviđen za spajanje na miksetu i jedan muški mini XLR konektor koji je predviđen za povezivanje mikrofona. Isporučuje napon od 9 V do 52 V. Na telu adaptera se nalazi bas roll-off prekidač.

  95 $
 • AKG WMS40 MINI Instrumental Set Single

  AKG WMS40 MINI Instrumental Set Single

  Bežični mini instrumentalni set, pogodan kako za gitaru i bas gitaru ili bilo koji drugi instrument, tako i za sve odgovarajuće AKG mikrofone. Obična AA baterija garantuje i do 30 sati neprekidnog rada transmitera.

  16.612,00 din.
 • AKG WMS40 MINI2 Vocal Set

  AKG WMS40 MINI2 Vocal Set

  Umanjeni naslednik legendarne serije WMS40. Vrlo kompaktna baza sa dvaodvojena prijemnika na različitim frekvencijama. Zahvalan mikrofon za oržavanje tribina i konferencija.

  28.350,00 din.
 • AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set

  AKG WMS40 MINI2 Instrumental Set

  Nova generacija bežičnih setova iz serije WMS40 MINI. Ovim setom je moguće povezati dva instrumenta na jednu bazu. Mogućnost podešavanja svakog kanala po naosob.

  30.114,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com