O NAMA

music media centar

Music Media Centar d.o.o. je preduzeće koje se bavi prodajom muzičkih instrumenata i prateće opreme, ozvučavanjem svih vrsta događanja - od promocija i konferencija za štampu do svih vrsta koncerata.

U sklopu svog poslovanja bavimo se i projektovanjem i opremanjem svih vrsta lokala koji imaju potrebu za sistemima ozvučenja - diskoteke, kafići, klubovi, poslovni prostori, mega marketi, zdravstvene ustanove, škole, bazeni, zatvoreni i otvoreni prostori.

music media centarU Beogradu na 200 m2 u ulici 27. marta 39 posedujemo maloprodajni objekat koji u svojoj ponudi ima 4 različita show room-a - prostora u kojima možete izabrati sve vrste instrumenata.

Takođe se aktivno bavimo i internet prodajom i razvojem našeg sajta kako bi svim kupcima u našoj zemlji i okruženju pružili što kvalitetniju informaciju o instrumentima i opremi i omogućili jednostavnu kupovinu preko interneta.

Za kratak vremenski period stekli smo poverenje širom Srbije svojom brzom i kvalitetnom uslugom. Mi ne skrivamo ništa, naše cene su transparentne, naši artikli imaju 2 godine garancije.

Naši zaposleni su obučeni da svaki instrument dovedu u stanje za kranjeg korisnika ako to već nije proizvođač uradio.

Zahvaljujemo svima koji su nam ukazali poverenje do sada i pozivamo sve da se pridruže porodici koja raste – dobrodošli u Music Media Centar!